Завод з виробництва якісних вікон та дверей з профілю REHAU

Вибір профілю та склопакета

  • 15 февр. 2018 г.

        Якщо перед Вами постало питання вибору вікна для скління квартири або приватного будинку, зверніть увагу на поради експертів REHAU щодо комбінації віконної профільної системи та склопакета:

 

 

      

      Система EURO 60 з монтажною глибиною 60 мм та трикамерною будовою профілю є економічно обґрунтованим вибором для застосування у різних будівельних проектах, оскільки забезпечує оптимальне співвідношення ціни та якості. Вікна із системи EURO 60 використовуються для скління: балконів та лоджій, терас та альтанок, а також інших неопалюваних приміщень. Як правило застосовується зі склопакетом з двох стекол (однокамерним).

 


     

      Якщо Ваше житло не обладнане індивідуальними приладами обліку тепла, достатньо вибрати вікна, які зможуть забезпечити ефективну теплоізоляцію відповідно до норм ГОСТу.
Коефіцієнт опору теплопередачі таких вікон має бути не менше ніж 0,75 м 2 К/Вт. Класична конструкція таких вікон - це 5-камерні віконні профілі з монтажною глибиною не менше 70мм (наприклад, REHAU EURO Design 70, REHAU Brillant Design) та 2-камерним склопакетом, заповненим інертним газом; щонайменше одне скло має бути з енергозберігаючим напиленням.

 

 

     

      Якщо у Вашому будинку стоїть індивідуальний лічильник тепла, вже є сенс встановлювати енергоефективніші вікна, які дійсно допоможуть заощадити. Ці вікна складаються з 6-7-камерної профільної системи з монтажною глибиною 80 мм (наприклад, REHAU SYNEGO) та 2-камерного склопакета, заповненого інертним газом; обидва скла повинні бути з енергозберігаючим напиленням.
Коефіцієнт опору теплопередачі такого вікна буде значно вищим – приблизно 1,2 м2К/Вт.